Bejelentés


Tatai Babahordozó Klub Mert babát hordozni jó!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Mamami Bolt nem tud jönni!

Betegség miatt nem lesz jelen pénteken a Mamami bolt, helyette a novemberi szülinapi klubfoglalkozásra látogatnak el hozzánk. Addig böngésszétek az áruházuk kínálatát és esetleg megspórolhatjátok a postaköltséget!

Megérkezett a klubos Magyarinda

A nagy sikerre való tekintettel beszereztünk egyet ebből az SSC-ből. A májusi klubban már kölcsönözhető.

Komáromban átadtuk a kendőket

A "Hordozókendőt a szülészetekre!" felhívásra összegyűlt pénzből 4 kendőt sikerült vásárolnunk. Ebből két gyönyörű rugalmas kendőt 2011.május 13-án személyesen vittünk el a komáromi Selye János Kórházba. Az átadásnál a Szülészet-Nőgyógyászati, az Újszülött-Csecsemő osztály munkatársai, valamint a kórházi védőnő volt jelen. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, a jelenlévők még a kendőkötési útmutatót követő gyakorlásban is részt vettek. Sőt, lehetőséget kaptunk, hogy egy frissen szült kismamát és babáját kendőbe burkoljuk. Reméljük, hogy sok babának és mamának lesz lehetősége a jövőben belekóstolni a hordozásba!

Profil bővítés

A klub februári összejövetelén már kölcsönözhettek mosható pelusokat is. További részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Megérkezett a Manduca!

Januártól már kölcsönözhető a klub legújabb hordozója.

Élménybeszámolók

Nagyon-nagyon örülünk, hogy továbbra is folyamatosan kapjuk a beszámolókat, véleményeket a hordozókról. Köszönjük, hogy ezzel is segítitek a munkánkat!

Új hordozó a klubban!

Szeptembertől már kölcsönözhető a Liliputi új csatos hordozója!

Új kendő a klubban!

Megérkezett a szivárványos Girasol (mamamis)! Hossza 4m rojtokkal a végén. A júliusi klubfoglalkozáson már kölcsönözhető!
Kölcsönözhető hordozóink: kendők, erszények

Bohém Mama erszény Az állítható babazsák XS-XL méretig hordható Bohém Mama design. Négy oldalon Két pánttal könnyedén a megfelelő méretre állítható. párnázott a maximális kényelmet biztosítva. Anyaga 100% pamut.

Didymos Katja szövött kendő 4,5m Vidám színekben (háromféle narancssárga, narancsos barna, drapp, élénk piros, sötétkék és sötézöld) pompázó, hosszában csíkos kendő. A kendő mintája hosszában szimmetrikus, színe és visszája egyforma. Szélei ferdén csapottak. Szélessége: 70cm Anyaga:100% biopamut

Liliputi rugalmas kendő A Liliputi rugalmas kendőkben kényeztető gyengédséggel, de teljes biztonságban hordozhatod gyermeked. Rugalmas, de biztos tartást adó sztreccsvászon.

 

Girasol szövött kendő (szivárványos mamamis)4m Puha, finom tapintású hordozókendő, gyönyörű színű hosszanti csíkokkal, rojtokkal a végén. Szélessége: 70cm Anyaga:100% pamut

Karikás kendő
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!