Bejelentés


Tatai Babahordozó Klub Mert babát hordozni jó!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Minden hónap harmadik hétfőjén 16.30-kor tartjuk összejöveteleinket a tatai Magyary Zoltán Művelődési Központ Malom termében (földszint).


A következő klub dátuma:


2012.október 12péntek 9:00 - 19:00

4. Tatai Babahordozó Nap és októberi klub

Helyszín kivételesen az AranyHold Jóga és Terápiás Udvar

 


Korábbi események:


2012. május 21. hétfő 16.30

Meghívott vendégünk: Fehér Andrea - pszichológus

Gyerekkori alvászavar??? - ezen az előadáson szó lesz a gyerekek és a felnőttek élettani és lélektani különbségeiről, amik magyarázzák a gyerekek "alvászavarait", továbbá beszélgetünk az egészséges és építő megoldási lehetőségekről


2012. április 16. hétfő 16.30
 
Meghívott vendégünk: Gombik Gabriella - óvónő
 
A mese varázsa cím alatt beszélget Velünk a mesék jelentőségéről a kisgyermekek különböző életszakaszaiban.
 
2012. március 19. 16.30
E havi témánk: Éltető anyatej! - Beszélgetés a szoptatás kezdetéről, a közben jelentkező problémákról, hozzátáplálásról és elválasztásról.
Dr.Horváth Ildikó - gyógyszerész, szoptatás segítő önkéntes
 
 
2012. február 20. 16.30
Meghívott vendégünk: Szabó Vera - baba- és gyermekhordozási tanácsadó, oktató
 
Földkörüli utazás, avagy mindenki másképp hordozza címmel hallgathattok előadást a babahordozás színes világáról.
 
2012. január 16. 16.30
Meghívott vendégünk: Ónodi Ágnes - baba- és gyermekhordozási tanácsadó, oktató
 
A pillanat, amikor "elszáll az agyad" - mit tud róla az együttműködő kommunikáció? címmel hallgathattok előadást. 
 
 
 2011. december 19. 16.30
Forralt borozós (Apukákat se felejtsétek otthon!), teázós, sütizős karácsonyi hangulatú klubra várunk mindenkit sok szeretettel!
 
 
 
Ünnepeljétek velünk a Klub 2. Születésnapját!!!
 
2011. november 21. 16.30
Meghívott vendégeink: Vellai Fodor Orsolya - Waldorf pedagógus és Répási Tar Gabriella - a Szellő Szárnyán Egyesület elnöke
A Waldorf pedagógia napjainkban címmel hallgathattok előadást az egyik legismertebb alternatív pedagógiai programról, majd beszélgetünk a komáromi Waldorf óvoda működéséről, az eddig összegyűlt tapasztalatokról és a jövőbeni tervekről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!!! Ezen a délutánon (november 21. 16.30-18.30) ellátogat a rendezvényünkre a Mamami Bolt. Hoznak magukkal hordozóeszközöket, mosható pelusokat, waldorfos és egyéb játékokat, amelyek megvásárlására a helyszínen lesz lehetőség! A rendezvényen kisorsolásra kerülnek az NBH alatt gazdára nem talált ajándékok!!!
 
2011. október 17. 16.30
Meghívott vendégünk: Gyimesi Krisztina - baba-mama és kismama-jóga oktató
 
Amit az örömteli együtt-jógázásról tudni érdemes
 
 
 
Sikeresen lezárultak a 3.Tatai Babahordozó Napok rendezvényei!
 
 
Ezúton köszönjük támogatóinknak a sorsolásra felajánlott ajándékokat!
Bora babahordozók 2x1000 Ft vásárlási utalvány Gremese övtáska Hajtka(Fórum/WHAM hirdetések) 2x 30% kedvezmény kupon Kardirex Patika 2db ajándékcsomag Pelle-Molnár Kézműves Bonbon ajándékcsomagok Emmer Évi: 2x Hordozós tanfolyam Shanti Jóga - Sziráki Helga 1x60 perces ayurveda masszázs Stoller Úszóakadémia - Reiner Judit 3x 1 alkalom babaúszás Tappancs Állatorvosi Rendelő - Tata 1x oltás-csomag Csillagvirág Vendégház 2x 1 éjszaka 2felnőtt+gyerek részére Nagy Edit: 3x 1 alkalom babaúszás, 3x 1 alkalom aquafitness Gyémánt Fürdő 10x ajándékcsomag Baby Center Tata ajándékai ASG-Ker 3000Ft-os vásárlási utalvány Helen Doron Nyelviskola - Tata ajándékcsomag Salamon Zsuzsa 4x 1 alkalom jógaóra Emmer Évi: 1x 20% kupon hordozóeszközökre PizzaPizza Pizzéria 1x családi pizza Jando ajándékok Babbinka ssc(Fórum/WHAM hirdetések) 1db kisgatyó Tarka-barka webáruház 3x 10%kedvezmény kupon Cinege cipő 3x 1000Ft-os kupon Lótuszvirág jógastúdió 1 alkalom ingyenes foglalkozás Tatabányai Múzeum 5 db belépőjegy az Ipari skanzenbe Gyimesi Kriszta 1 alkalom jógaóra
A rendezvény fő támogatója: Móci bababolt
 
A rendezvény további támogatói:
Vida Gergely (fényképész) Tel:70/9474668
Veronika Virágbolt Tata, Fürdő u. 12. Telefon : 34/384-068/20-9163-887
Bokréta virág és lufidekor
Duna-Liget Üdülő Pilismarót-Dunapart, Akácfa u.3.
hordozo.hu
 
 
2011. szeptember 19. 16.30
Meghívott vendégeink: Horváthné Csapucha Klára - vizuális fejlesztő- és óvópedagógus és Feketéné Mikonya Hajnalka - logopédus
Játékkal vagy fejlesztéssel? Hogyan töltsük a gyermekekre szánt időt az őszi-téli hónapokban? (A vizuális és beszédkészségek játékos kibontakoztatása a Böngésző könyvsorozat segítségével)
 
2011. augusztus 29. 16.30
 Meghívott vendégünk: dr.Büki Andrea - gyermekpszichiáter, gyakorló édesanya
Ölelj át! című könyve kapcsán a kötődő nevelésről beszélgetünk
 
Víz-Zene-Virág Fesztivál 2011
2011.június 25-26. (szombat-vasárnap) 10.00 - 12.00 Parkolj és hordozz! akció a Kastélyparkban Válassz ki egyet a gyönyörű hordozóink közül - mi segítünk a felpróbálásban és kötözésben - hagyd nálunk a babakocsidat (szigorúan őrizzük!) - vidd el a kiválasztott hordozót egy fél órás próbakörre. Így igazán élvezheted a vásári forgatagot és a Titeket mosolyogva bámuló járókelők csodálatát!
 
2011. június 20. 16.30
Meghívott vendégünk: dr.Varga Nóra - gyermekorvos, a várgesztesi Nordic Walking klub vezetője Bemutatkozik egy babával közösen is űzhető sportág, melyhez nem kell más csak egy megfelelő babahordozó eszköz és egy speciális bot. Gyertek, próbáljátok ki!
 
12.Tatai Sokadalom
 
 
2011. május 16. 16.30
 Meghívott vendégünk: Varró Dániel - költő, műfordító
A Túl a maszat hegyen és az Akinek a lába hatos verseskötetek szerzője, nagy tapasztalattal rendelkező "hordozós" apuka. (A helyszínen lehetőség lesz a fenti kötetek megvásárlására.) Itt is jelen voltunk:
 
 
FELHÍVÁS!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra a kezdeményezésre, amit egy a babaszoba.hu portálon megjelent cikk indított el. A Tatai Babahordozó Klub is csatlakozott a kezdeményezéshez: a tatabányai illetve a komáromi kórház csecsemő osztályaira szeretnénk egy-egy kendőt eljuttatni. Összesen 47.200 Ft gyűlt össze 15 felajánlótól és ebből két szövött és két rugalmas kendőt tudtunk venni. A kórházakkal folyamatban van az egyeztetés. Hamarosan jelentkezünk az új hírekkel! Nagyon szépen köszönjük az ügy támogatóitól érkezett adományokat!
 
 
Ünnepeljük meg együtt a klub 1 éves Szülinapját!
Időpont:
2010.november 22. 16.30
Várunk minden egykori, jelenlegi és jövőbeni klubtagot és érdeklődőt! Sok meglepetés és jó hangulat vár Titeket! Részletek hamarosan!
 
Sikeresen lezárultak a 2.Tatai Babahordozó Napok rendezvényei!
 
 
Ezúton köszönjük támogatóinknak a sorsolásra felajánlott ajándékokat!
 
www.aromabolt.hu www.babamosoly.hu Babbinka ssc(Fórum/WHAM hirdetések) Bamberoo oc. mei-tai hordozó Batyubaba kincsei(Fórum/WHAM hirdetések) www.zoldbolygo.hu Bora babahordozók Bugyorbaba Dobay Eszter Dradri ékszerek-Tóth Adrienn Emmy kendős babahordozó (Fórum/WHAM hirdetések) Gremese Mei Tai Hajtka mei tai és takaró (Fórum/WHAM hirdetések) Happy-baby Hordozo.hu dr.Horváth Ildikó Jó a babának! Kardirex Patika Brezina Kinga (Felizzy, Mamilánc) Liliputi.hu Magyarinda-csatos hordozók Mamami bolt Naturliget Pelle-Molnár Kézműves Bonbon Pintyiné Emmer Éva Puhatalpak Ronimami (Fórum/WHAM hirdetések) Shanti Jóga - Sziráki Helga Stoller babaúszás - Reiner Judit Tappancs Állatorvosi Rendelő - Tata Halász Ildikó (Waldorf baba-,textiljáték játék)Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!