Bejelentés


Tatai Babahordozó Klub Mert babát hordozni jó!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Hordozókendő tanfolyamokra itt jelentkezhetsz:

Pintyiné Emmer Éva +36/30/854-9161 evicuska@t-online.hu

Elöltanfolyamnál max. 5 család, háti tanfolyamnál max. 3 család lehet. A tanfolyamok min. 3 fő jelentkezése esetén indulnak el! Van két próbababám is, ha a „felkötendő” gyerkőc még a pocakban van vagy épp nem együttműködő. ...és persze vannak kendőim is, ha neked épp nincsen, vagy másfajtát próbálnál.

Az alábbi tanfolyamok közül választhatsz:

1. Elöl hordozás tanfolyam (a várandósságtól a baba kb. 4 hónapos koráig vagy 5-7 kg-os súlyhatárig) A tanfolyam időtartama 1 x 2 óra, díja 3.000 Ft/család * a hordozásról elméletben - a hordozás hatásai, az ortopédiailag helyes hordozás, illetve a mindennapi gyakorlati kérdések a témával kapcsolatban * elöl hordozós kötések Erre a tanfolyamra jellemzően gyermeket váró illetve újszülött korú / kisbabás családokat várok.

2. Háton és csípőn hordozás (újszülött kortól a hordozós kor végéig) Ha szeretnél megtanulni hordozni, de a részvételi díj számodra anyagilag túl megterhelő, kérlek, jelezd ezt, hogy találhassunk rá megoldást!

A tanfolyam időtartama 2x2 óra: Első alkalom, időtartama 1 x 2 óra, díja 3.000 Ft/család * a hordozásról elméletben - a hordozás hatásai, az ortopédiailag helyes hordozás, illetve a mindennapi gyakorlati kérdések a témával kapcsolatban * lépésről lépésre megtanítom neked, hogyan tudod a gyermekedet egyedül, biztonságosan a hátadra felvenni, a kendőt megkötni és a gyermeket levenni Második alkalom, időtartama 1 x 2 óra, díja 3.000 Ft/család * az időközben felmerült kérdések átbeszélése * a háton hordozós kötés-technika tökéletesítése hogy minél kényelmesebb, hosszú távon használható végeredményt élvezhess * igény szerint további hátonhordozós kötéseket tanulhatunk. Emellett egy-két csípőnhordozós kötésre is sort kerítünk.

3. Haladó és újrakezdő csípőn- és hátonhordozás Ha szeretnél megtanulni hordozni, de a részvételi díj számodra anyagilag túl megterhelő, kérlek, jelezd ezt, hogy találhassunk rá megoldást! A tanfolyam időtartama 1 x 2 óra, díja 3.000 Ft/család Ez a tanfolyam a Tiéd, ha már hordozol háton... . ... és videóról lested el a hátonhordozást; . ... és szeretnéd pontosítani tudásodat; . ... és új technikákat tanulnál; . ... és cseperedő gyermeked igényei megváltoztak, lépni szeretnél. A résztvevők igényei szerint átismétlünk már ismert kötéseket és kívánság szerint tanulunk újakat. A kötéstanulás mellett átbeszélhetünk bármilyen, hordozással kapcsolatos problémát, kérdést, tapasztalatot.

 

Ha szeretnél megtanulni hordozni, de a részvételi díj számodra anyagilag túl megterhelő, kérlek, jelezd ezt, hogy találhassunk rá megoldást! Ha körülményes a pici babáddal közlekedni, vagy nem szeretnéd még közösségbe vinni, lehetőség van egyéni konzultációra is.

Egyéni konzultáció esetén házhoz megyek, gyakorlóbabát, kendőválasztékot viszek magammal, és személyre szabottan alakítjuk a tanfolyam menetét. Díja 3.500 Ft/óra/család.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!