Bejelentés


Tatai Babahordozó Klub Mert babát hordozni jó!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Ezt a klubot azért hoztuk létre, hogy a környékbeli kisgyermekes családokkal megismertessük a baba- és kisgyermekhordozás jelentőségét és lehetőségeit.

Az érdeklődők megismerkedhetnek különböző hordozóeszközökkel és támogatást kapnak azok használatához. Megismerésre, kipróbálásra biztosítunk hordozókendőt, babaerszényt, mei-tai-t és ssc-t. Ezek egy hónapos időtartamra akár kölcsönözhetőek is. A klubfoglakozáson a családok segítséget kapnak abban, hogy miként használják meglévő hordozóikat. A hordozóeszközök használatakor néha kis praktikák segítenek: hogyan vegyük fel a babát, hogyan tegyünk le alvó gyereket, hogyan tegyünk kényelmesebbé egy háti kötést, hogyan lehet az eszköz használatával diszkréten szoptatni, mit tegyünk télen, mennyi ruhát adjunk a hordozott babára, hogyan hordozzunk a nyári melegben? stb.

A klub önsegítő csoportként, cégektől, márkáktól, és reklámoktól mentesen működik. A klubot bárki látogathatja, mindenkit szívesen látunk.

A klub megalapításának előzménye volt, hogy lelkes önkéntesként 2009-ben csatlakoztunk a Nemzetközi Babahordozó Hét rendezvénysorozatához és Tatán lebonyolítottuk az első Babahordozó Napot. Íme pár kép a sikeres rendezvényről...

A klub megálmodója és létrehozója két kisgyermekes, lelkesen hordozó anyuka: 

Pintyiné Emmer Éva

baba- és gyermekhordozási tanácsadó

06-30-854-9161

evicuska@t-online.hu

 

 

dr.Horváth Ildikó 

programvezető, gyógyszerész

06-70-312-3756

ildisign@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!