Bejelentés


Tatai Babahordozó Klub Mert babát hordozni jó!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Mamami Bolt nem tud jönni!

Betegség miatt nem lesz jelen pénteken a Mamami bolt, helyette a novemberi szülinapi klubfoglalkozásra látogatnak el hozzánk. Addig böngésszétek az áruházuk kínálatát és esetleg megspórolhatjátok a postaköltséget!

Megérkezett a klubos Magyarinda

A nagy sikerre való tekintettel beszereztünk egyet ebből az SSC-ből. A májusi klubban már kölcsönözhető.

Komáromban átadtuk a kendőket

A "Hordozókendőt a szülészetekre!" felhívásra összegyűlt pénzből 4 kendőt sikerült vásárolnunk. Ebből két gyönyörű rugalmas kendőt 2011.május 13-án személyesen vittünk el a komáromi Selye János Kórházba. Az átadásnál a Szülészet-Nőgyógyászati, az Újszülött-Csecsemő osztály munkatársai, valamint a kórházi védőnő volt jelen. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, a jelenlévők még a kendőkötési útmutatót követő gyakorlásban is részt vettek. Sőt, lehetőséget kaptunk, hogy egy frissen szült kismamát és babáját kendőbe burkoljuk. Reméljük, hogy sok babának és mamának lesz lehetősége a jövőben belekóstolni a hordozásba!

Profil bővítés

A klub februári összejövetelén már kölcsönözhettek mosható pelusokat is. További részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Megérkezett a Manduca!

Januártól már kölcsönözhető a klub legújabb hordozója.

Élménybeszámolók

Nagyon-nagyon örülünk, hogy továbbra is folyamatosan kapjuk a beszámolókat, véleményeket a hordozókról. Köszönjük, hogy ezzel is segítitek a munkánkat!

Új hordozó a klubban!

Szeptembertől már kölcsönözhető a Liliputi új csatos hordozója!

Új kendő a klubban!

Megérkezett a szivárványos Girasol (mamamis)! Hossza 4m rojtokkal a végén. A júliusi klubfoglalkozáson már kölcsönözhető!
Kölcsönözhető hordozóink: csatos hordozók, mei tai-ok

 Babbinka SSC

Mindegyik hordozó egyedi színvilágú Babbinkának ad otthont. A hordozók 295 g/nm területi sűrűségű, 100% pamut sávolyszövetből készültek, vastagon párnázott derék- és vállpántjaik a teherhordó alkalmazott kényelmét szolgálják, de az édes teher combjainál is bélést kapott minden egyes darab. A vállpántok a derékpánthoz varrt két „szárnyacskához” kapcsolódnak, vagyis a Babbinka hordozó szárnyakat ad! Minden hordozóhoz praktikus vászontasak jár.

Liliputi háti hordozó Ebben a hordozóban az optimális súlyelosztás miatt, hosszú időn keresztül, kényelmesen hordozhatod gyermeked. Tapasztalatunk szerint 15-17 kiló sem okoz problémát hosszú órákon át, bármely átlagos fizikumú kismamának sem, bár a maga a hordozó teherbírása ennél sokkal több. Hordozónk immár nemcsak háti hordozóként funkcionál, hanem a szétcsatolható és keresztezhető vállpántok segítségével elöl és csípőn hordozáshoz is nagyszerűen használható. A hordozók rendelkeznek levehető alvó csuklyával, ami tartja az alvó gyermek fejét. Anyaga: 100% pamut

Hajtka MT Jellemzői: - vállpántjai 210 cm, derékpántjai 70 cm hosszúak. 100% pamut twillből illetve canvasból készülnek, párnázott kivitelben. - teste két réteg erős vászonból és egy dekoranyagból készül, felső részén gyapjúfilc béléssel. A baba lábának támasztását a párnázott szélek teszik még kényelmesebbé, - felvarrt alvókapucni van rajta. Az egyedi igények alapján kialakított kapucni megtámasztja a kicsi fejét alvás közben és segíti a külvilág kizárását, ha a babának arra van igénye, - a többszörösen megerősített varrásoknak és a professzionális varrócérnáknak köszönhetően akár 15 kg-ig használható, - zsákjában könnyen magunkkal vihetjük bárhová, - kézműves magyar termék, - válogatott alapanyagok és egyedi díszítések teszik különlegessé

Hunbaba MT Jellemzői: Mindkét oldala használható Bélelt derékpántja van. Vállpántjai is béleltek, az alvókapucni a rajtuk látható patentokkal rögzíthető. Nagyon biztonságos megerősítés. A derékpánt két végén egy-egy zseb az apróságoknak.

Bora MT A BORA Mei Tai hátlapja több réteg erős vászonból (twill vagy canvas) és egy réteg dekoranyagból készül. A dekoranyagok túlnyomó részben külföldről érkeznek, de varrunk ikeás- és más Mo.-on fellelhető anyagokból is. A hátlap a baba combjánál vastagon párnázott és egy vékony párnázást teszünk az övrészbe a derékpántok folytatásaként, a nagyobb kényelemért. A teljes hátlap nincs kipárnázva, így könnyű, és rásimul a baba testére. De a kicsi nem is fázik benne, mert akármekkora anorákot adhatsz a babádra, akkor is belefér a mei tai-ba. Ez a másik nagy előnye a kenguruval szemben!

Liliputi csatos hordozó Peace&Love (Rainbow kollekció) Elöl, hátul, és csípőn hordozáshoz. Újszülött kortól (újszülött betéttel), 4-5 éves korig (20kg-ig) használható. Gyorsan és könnyen felvehető, kis helyen elfér, súlya kevesebb mint fél kiló. Ülőfelület: 32cm Megfelel az Európai Unió EN 13209-2:2005 normájának Anyaga: 100% pamut. Manduca Újszülött kortól kb. 5 éves korig 3-20 kg-ig használható Az újszulött baba hordozásakor esetén, az újszülött betét a baba popsiját magasabb pozícióban tartja. A baba lábai a hordozóban maradnak, a gyerek a korának megfelelő "magzati" pozícóban marad. A gyermek 3 hónapos korától M pozícióban hordozhatja a babát, mely megfelel a csípők és gerinc fejlődésének. Később hordhatja a babát hason, háton vagy oldalt. A szabályozható hosszú hát támla, lehetővé teszi a biztonságos hordozást A lábak körüli szivacsozás, biztosítja a gyerek kényelmét és akadályozza a baba bőrének kidörzsölését. a hordozó tartozéka az első zsebbe rejtett csuklya, mely segíti az alvó baba fejének rögzítését. # A Manduca hordozó minőségi CANVAS anyagból készül ( pamut és kender keverék ) # a belső újszülött betét anyaga 100% biopamut.

Encsi-kendős MT (3 hónapos kortól)

MagyarInda csatos hordozó (újszülött kortól)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!